Apple anunta un eveniment surpriza pentru luna decembrie

Cei de la Apple au trimis o invitatie pentru un eveniment ce va avea loc in New York la data de 2 decembrie. Invitatia, trimisa de Lance Ulanoff de catre cei de la Lifewire Tech luni si, de asemenea, raportata de cei de la 9to5Mac, are un logo App Store de culoare aurie. Evenimentul de presa al Apple va avea loc de la ora 16 p.m. ET, conform publicatiei americane CNBC. “Iubit de milioane. Creat de cei mai buni”, spune invitatia postata de catre compania americana pe Twitter. “Alaturati-ne pentru un eveniment special Apple onorand aplicatiile si jocurile noastre preferate din 2019”.

Judecand dupa aceasta invitatie, acest eveniment de sfarsit de an se va concentra pe aplicatii si jocuri, spre deosebire de evenimentul Apple din septembrie, unde gigantul tehnologic a anuntat noua sa colectie de telefoane mobile pe acest an: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, un nou model din seria Watch Series 5, o noua tableta iPad entry-level pentru 2019 si actualizari pe serviciul de jocuri Apple Arcade. Saptamana trecuta, Apple a anuntat si un nou MacBook Pro de 16 inci. Ca un rezumat, cam astea sunt, la sfarsit de an, lucrurile pe care Apple le va prezenta publicului larg. 

Fara indoiala, MacBook Pro de 16 inci este atractia principala a evenimentului. Noul laptop va fi disponibil incepand de la pretul de 2400 de dolari americani (in bani romanesti, asta ar insemna aproximativ 10.834 de lei). Iar asta e doar pretul pentru modelul standard. Care, de bine de rau, este destul de puternic, fiind alimentat de catre un procesor Intel Core i7 cu 6 nuclee si mai prezinta atat o memorie interna de 16 GB RAM, cat si un spatiu de stocare de 512 GB. Din nou, este cel mai ieftin pret la care noul model de MacBook poate fi achizitionat de catre utilizatori, si recomand achizitionarea modelului entry-level pentru cei care isi permit sa plateasca o astfel de suma pentru cel mai recent laptop al companiei din Copertino.

Versiunea cea mai scumpa costa pana la 6.100 de dolari, ceea ce in bani romanesti inseamna undeva pe la 26.400 de lei. Nu stiu daca mai este nevoie sa mentionez si faptul ca este o suma pe care o multime de utilizatori din Romania nu si-o permit pentru ca nu o castiga nici macar la nivel de salariu pe an. Evident, principalul avantaj consta in faptul ca aceasta varianta premium vine cu specificatii mai bune in comparatie cu cele ale modelului standard. Aceasta este alimentata de catre un procesor Intel Core i9 cu Turbo Boost de pana la 5 GHz (frecventa de baza fiind de 2,4 GHz), prezinta o memorie RAM de 64 GB la 2.666 MHz DDR4, AMD Radeon Pro 5500M cu 8 GB memorie GDRR6 si un spatiu de stocare de pana la 8 TB. Evident, nu sunt 8 TB memoria modelului, este un spatiu expandabil prin intermediul unui card de memorie. 

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required