AT&T ajusteaza planul de top, elimina optiunea Unlimited Elite si HBO Max

Daca esti in Statele Unite si te-ați gandit sa treci la AT&T sau sa-ti actualizezi planul pentru a obtine HBO Max, poate fi nevoie sa-ti reconsideri optiunile in acest sens, pentru ca este un lucru imposibil in momentul de fata si asa va fi si de acum incolo. In cursul saptamanii aceasteia, gigantul telecomunicațiilor si-a actualizat in liniste planul wireless nelimitat de top, renuntand la optiunea Unlimited Elite in favoarea unei noi oferte Unlimited Premium. Pretul ramane acelasi (si anume acela de 85 de dolari pe luna pentru o singura linie, 50 de dolari pe luna, pe linie daca ai un plan de familie cu patru linii), dar exista doua diferente destul de mari in acest sens. Noul Unlimited Premium vine acum cu 50 GB pe luna de date hotspot de mare viteza (de la 40 GB pe luna la Elite) si, mai ales, nu mai vine cu HBO Max inclus. Ceea ce reprezenta una dintre cele mai bune oferte pe care cei de la AT&T le puteau oferi clientilor sai la momentul respectiv si pe care se bazau pentru a avea numarul mare de clienti la acest pachet.

„HBO Max este un serviciu excelent, dar experimentam in mod constant cu functiile pe care le oferim clientilor nostri pentru a le oferi cea mai buna calitate”, a spus purtatorul de cuvânt al AT&T, Jim Greer. Greer a adaugat ca cei care au deja un plan Unlimited Elite cu operatorul vor continua sa primească gratuit HBO Max. Incepand de marti dupa-amiaza, operatorul prepaid al companiei, Cricket Wireless, continua sa ofere nivelul HBO Max susținut de reclame ca parte a planului sau nelimitat cu cel mai mare pret. Renunțarea la Unlimited Elite si a abonamentului sau HBO Max la pachet vine la aproape doua luni de la finalizarea megafuziunii Warner Bros. Discovery, o afacere de 43 de miliarde de dolari care a facut ca AT&T sa paraseasca afacerea media si sa-si combine activele WarnerMedia cu Discovery pentru a avea mai multe sanse in domeniul respectiv.

Odată cu mutarea din aceasta saptamana, cei de la AT&T au ramas, practic, fara un partener de streaming video pentru serviciul sau wireless principal. Operatorul a inclus anterior HBO sau HBO Max in unele dintre planurile sale nelimitate care dateaza din 2017 si, impreuna cu rivalii T-Mobile și Verizon, au folosit gruparea serviciilor de streaming ca o modalitate de a atrage clienti sau de a incuraja abonatii deja existenti sa treaca la planuri nelimitate mai noi, uneori mai scumpe. T-Mobile ofera de mult timp abonamente gratuite la Netflix cu unele dintre ofertele sale si, in funcție de planul pe care il ai, acum ofera si un an gratuit de Paramount Plus Essentials si Apple TV Plus.

Verizon si-a facut publicitate frecvent oferta de pachet Disney (Disney Plus, ESPN Plus si Hulu) cu unele dintre planurile sale nelimitate la preturi mai mari in ultimii ani si a oferit anterior un an gratuit de Discovery Plus. La inceputul acestui an, Verizon a introdus o platforma de gestionare a continutului Plus Play si, in aprilie, a anuntat faptul ca HBO Max va fi partener in serviciul respectiv. Cei de la Verizon au mai spus si ca o lansare completa a Plus Play ar putea avea loc mai tarziu in cursul acestui an, programul oferind „oferte exclusive”. Ramane de vazut daca Verizon va oferi vreo oferta pentru HBO Max ca parte a Plus Play, insa acest scenariu este unul posibil mai ales acum ca exista sansa de a fura anumiti clienti de la AT&T, unul dintre principalele servicii cu care concureaza pe piata din SUA.

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required