XMG Pro 17 2021- review

Anul 2021 a adus cu el o serie de laptopuri, unele de jocuri, altele de birou, unele mai scumpe, altele mai accesibile. Poate ca nu ai auzit de companie germana XMG, nu este chiar atat de renumita, dar tocmai a lansat un nou model de laptop care se poate folosi pe post de laptop de jocuri, pentru ca este dotat cu o placa grafica foarte puternica. Cu toate acestea, este un laptop destul de scump. Daca totusi vrei sa afli mai multe detalii despre el, ramai cu ochii pe descrierea de mai jos.

XMG Pro 17 costa in jur de 3,220 de lire sterline. Acesta este un laptop destul de subtire si de usor, fiind un aspect foarte surpinzator avand in vedere ca are un ecran mare de 17,3 inci. Are o greutate de 2,3 kg si o grosime de 19,9 mm. Laptopul este din plastic cu un finisaj din policarbonat mat, deci s-ar putea sa nu ti se para atat de premium ca MacBook Pro sau ca Dell XPS 15, desi ar fi trebuit avand in vedere pretul sau urias.

Laptopul are o multime de porturi, printre care 2 porturi USB, Ethernet, un port HDMI 2.1, mini DisplayPort, Thunderbolt 3, un slot pentru card de memorie, un port USB pentru conectare audio. Laptopul are o buna aerisire, deci nu trebuie sa iti faci griji cu privire la faptul ca s-ar putea incalzi prea tare.

Se observa o tastatura foarte buna, care este amplasat bine, un touchpad mare, care are 2 butoane, un cititor de amprente si o tastatura numerica.

Ecranul este mare, de 17,3 inci, dar care are o rezolutie 4K, este foarte luminos, astfel ca atinge o luminozitate maxima de 400 nits, gama de culori Adobe RGB este larga, deci este ideal pentru creatorii de continut, pentru editorii foto si video.

XMG Pro 17 este dotat cu un procesor Intel Core i7, alaturi de o placa grafica foarte puternica, Nvidia GeForce RTX 3080 Max-Q, care are o memorie RAM de 16 GB. Dar, memoria RAM propriu-zisa este de 64 GB, iar spatiul de stocare este de 2 TB. Dar, mai exista si o alta versiune care este dotat cu AMD Ryzen 7, care ar oferi performante mai bune, fiind un procesor mai puternic decat Intel.

Durata de viata a bateriei nu este atat de surprinzatoare, pentru ca a reusit sa reziste doar 3 ore de utilizare, dar avand in vedere ca are un ecran 4K si un hardware foarte puternic, este rezonabil.

Prin urmare, XMG Pro 17 este un laptop foarte puternic, dar si foarte scump, el vine cu o garantie de 4 ani, ofera performante excelente, este usor si subtire, se poate folosi atat la jocuri, cat si la munca de birou sau pentru editare video si foto.

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required