6 functii noi Android

Google a introdus o data cu lansarea Android 11 cateva functii noi, iar primele telefoane care au primit aceasta versiune au fost telefoanele Google Pixel. Dar, compania a anuntat lansarea altor functii noi, precum programarea mesajelor, Google Maps are acum un mod intunecat, iar instrumentul Google in care se pot introduce parolele, poate spune acum daca parolele sunt bune sau daca ar trebui sa le modifici. Cu toate acestea, este posibil sa nu ai inca acces la noua versiune de Android, dar vei avea in curand. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre noile functii de la Android, ramai cu ochii pe randurile de mai jos.

Multe persoane folosesc managerul de parole de la Google, dar acum primeste o actualizare prin care poate spune daca parolele tale au fost sparte si daca este timpul sa iti schimbi parola. Aceasta functie va functiona la dispozitivele care ruleaza versiuni peste Android 9. Poti afla daca telefonul tau are aceasta functie de la Setari- Sistem- Limbi si introducere- Avansat- Serviciu completare automata. 

Google Maps primeste un mod intunecat, fiind o veste foarte buna pentru fanii acestui mod. Dupa ce telefonul primeste actualizare poti sa intri la Setari- Tema- Intotdeauna tema intunecata.

Google Messages primeste o actualizare, astfel ca iti va permite acum sa programezi mesajele, fiind o functie importanta cand nu vrei sa deranjezi pe cineva in momentul respectiv, dar vrei ca mai tarziu sa vada mesajul tau. Dupa ce ai scris mesajul, nu il vei trimite, ci vei apasa lung si va aparea o fereastra unde sa selectezi cand vrei sa fie mesajul trimis.

Google TalkBack este o functie foarte utila pentru persoanele care au probleme cu vedere, iar acum primeste functii noi de navigare prin gesturi, ofera feedback vocal. Pentru a vedea daca s-a actualizat, poti accesa in Magazin Play.

Android Auto este o functie ce ajuta la setarea unei imagini de fundal, care a fost utilizata pe telefonul anterior. Adauga si jocuri care utilizeaza vocea, fiind unele potrivite pentru calatoriile mai lungi, pentru a alunga plictiseala. Google adauga comenzi rapide pe ecranul de blocare, iar acum vei putea cu usurinta sa verifica starea vremii, contactele si apelurile.

Google Assistant va primi si el cateva imbunatatiri, astfel ca el va putea reactiona la comenzi chiar daca ecranul este pornit sau oprit. Pentru a afla mai multe despre cum va functiona Google Assistant daca vei accesa meniul corespunzator acestuia.

Acestea fiind spuse, daca ai un telefon Android si te-ai bucurat de functiile noi pe care le-a adus Android 11, cea mai recenta versiune de Android este in curs de lansare, iar in curand vei putea beneficia de cele 6 functii noi. Mai intai va trebui sa verifici daca telefonul tau a primit cea mai nou versiune de actualizare.

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required