Telefon nou sau resigilat

Telefoanele din ziua de astazi sunt destul de scumpe, mai ales cele lansate recent. Dar de cele mai multe ori cand vrem sa ne cumparam un telefon nou, ne uitam la modelele care sunt mai noi sau chiar cele mai noi, dupa care realizam ca nu avem banii necesari si ca nu ne permitem telefonul mult dorit. Din cauza aceasta, ne orietam catre alt model de telefon, unul de gama medie, mai ieftin. Dar, de ce nu ne gandim si la varianta de a-l cumpara si resigilat? Pentru ca ne este frica. Exista acea teama ca vom primi un telefon stricat, zgariat sau spart si ca ar fi fost mai bine sa cumparam telefonul nou nout. Pentru a nu mai exista aceasta frica, in randurile de mai jos voi explica ce inseamna un telefon resigilat.

Un telefon resigilat este un telefon folosit de catre o alta persoana. Dar persoanei respective fie nu i-a placut modelul, fie avea alte asteptari de la telefon sau diverse alte motive si l-a returnat in acea perioada de 30 de zile in care se pot face retururi. Acel telefon nu se mai poate scoate la vanzare cu pretul initial, pentru ca nu ar fi corect fata de cumparator. Tocmai de aceea, telefon este resigilat si scos la vanzare cu un pret mai mic, adica va beneficia de o reducere de vrei 200-300 de lei. Daca nu ai acesti bani pentru a-ti cumpara telefonul pe care ti-l doresti nou nout, ai putea sa te gandesti sa il cumperi resigilat. Dar nu sunt toate telefoane resigilate. Este posibil ca atunci cand tu cauti un model care sa fie resigilat, el sa nu fie pe stoc, adica sa fie doar telefoanele noi, nu si resigilate. Dar trebuie sa urmaresti sa vezi cand se va scoate la vanzare modelul pe care il doresti la resigilate.

Asa ca, nu mai trebuie sa ai impresia ca daca ai decis sa cumperi un Samsung Galaxy A8 Plus, in cutie te va astepta un telefon spart si tu va trebui sa mergi sa inlocuiesti sticla la Samsung Galaxy A8 Plus. Un telefon resigilat inseamna un telefon folosit pentru o perioada scurta de timp, adica maxim 30 de zile si l-a returnat din varii motive. Din punct de vedere etic si logic, telefonul nu mai poate fi scos la vanzare cu pretul initial, ci cu 200-300 de lei mai putin.

Acestea fiind spuse, daca mai exista persoane care renunta la ideea de a-si cumpara telefonul mult dorit pentru ca este prea scump, dar telefonul este pe stoc la resigilate si este cu 200-300 de lei mai putin, dar nici nu se gandesc la acesta varianta pentru ca le este frica, este timpul sa iti schimbi perceptia. Telefonul resigilat este un telefon folosit pentru o perioada scurta de timp, asa ca nu va fi spart sau stricat. 

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required