Xiaomi Mi 11- review

Noul telefon al companiei Xiaomi s-a lansat in 28 decembrie in China, ceea ce este putin ciudat, pentru ca Xiaomi obisnuia sa lanseze telefoane in luna februarie. Inca nu se stie si nu s-a auzit nimic despre modelul Lite sau Pro. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre noul telefon lansat de la Xiaomi, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Xiaomi Mi 11 va fi mai ieftin decat Mi 10, fiind la un pret de 990 de dolari pentru versiunea de 8 GB memoria RAM si 128 GB spatiu de stocare. La sfarsitul lunii ianuarie sau februarie va avea loc un al doilea eveniment al Xiaomi, prin intermediul caruia este posibil sa se lanseze versiunea Lite sau Pro.

Designul Xiaomi Mi 11 aseamana destul de mult cu cel de la Xiaomi Mi 10, are o perforare in ecran unde se afla camera frontala, ecranul este curbat. O schimbare majora a acestui telefon fata de Mi 10 este configurarea camerei de spate. Camera este configurata intr-un patrat. Telefonul se gaseste in mai multe culori, alb, negru, albastru deschis si exista si 2 versiuni de piele, violet si kaki. Atat pe fata, cat si pe spate se afla protectie de la sticla de la Gorilla Glass Victus, fiind cea mai recenta si rezistenta sticla.

Xiaomi Mi 11 are un panou AMOLED de 6,81 inci cu o rezolutie de 1440 x 3200 pixeli, are rata de actualizare de 120 Hz. Luminozitatea maxima a acestui ecran este de 1.50 nits, fiind prea mare. 

Telefonul are 3 camere de spate, una principala de 108 MP, una ultra-larga de 13 MP si un teleobiectiv de 5 MP. Primeste o functie eficienta de mod de noapte pentru filmari. 

Xiaomi Mi 11 este alimentat de procesorul Snapdragon 888 ce se va gasi si in telefoanele Galaxy S21 si OnePlus 9. Telefonul va rula MIUI 12.5 bazat pe Android. Telefonul are difuzoare foarte bune si au o functie ce poarta numele Bluetooth Audio Sharing. Aceasta functie presupune ca sunetul poate fi redat de la mai multe iesiri Bluetooth simultan, o functie ce va fi indragita de cei care obisnuiesc sa asculte muzica.

Telefonul are o baterie de 4.600 mAh, fiind cea mai mare care se gaseste la un telefon Xiaomi. Telefonul se poate incarca wireless prin 55 W sau 50 W. Xiaomi a urmat exemplul Apple si nu va veni in cutie cu un incarcator. 

Acestea fiind spuse, Xiaomi Mi 11 a fost lansat la sfarsitul lunii decembrie, inca nu se stie nimic despre versiunile Lite sau Pro, dar acesta este un telefon foarte bun, cu procesor puternic si rapid, bateria mare, camere mari, ecran mare si este mai accesibil decat modelul anterior, Mi 10.

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required