Telefon nou sau reconditionat

Daca iti doresti un nou telefon, dar vrei sa fie de ultima generatie, sa aiba cea mai buna camera, sa aiba cea mai buna durata de viata a bateriei, cele mai inalte performante, va trebui sa pui deoparte o suma destul de mare de bani, pentru ca acest telefon nu va fi deloc ieftin. Un telefon care se incadreaza in aceste cerinte este Iphone 11 Pro Max, care are un pret urias de aproximativ 6.300 de lei. Cand o persoana isi doreste un telefon mai scumpe, pe care nu si-l poate permite, prefera sa isi cumpere alt model mai ieftin decat sa ia in calcul varianta de a-l cumpara reconditionat, putand sa beneficieze de o reducere de 200-300 de lei. Aceasta evitare sau ignorare se datoreaza faptului ca foarte putini stiu ce inseamna cu adevarat un telefon reconditionat si multe persoane cred ca vor primi un telefon spart sau stricat, ceea ce inseamna ca pe urma va fi nevoie de reparatii, adica alta cheltuiala destul de mare. Doar ca nu asta inseamna un telefon reconditionat. Daca si tu ai aceasta opinie, este destul de necesar sa citesti explicatia de mai voi cu privire la adevarata semnificatia a telefonului reconditionat.

Atunci cand intr-un depozit ajunge un lot de telefoane, un angajat sau un tehnician are responsabilitatea de a verifica functionalitatea lotului, iar acest lucru este posibil doar daca va desface un telefon si il va testa. Daca telefonul functioneaza foarte bine si nu prezinta niciun defect nici la exterior, nici la interior, restul telefoanelor se vor expune la vanzare cu pretul initial, cel stabilit, iar telefonul testat se va expune cu o reducere de 200-300 de lei fata de cel initial, doar pentru simplul fapt ca a fost testat pret de cateva minute. Dar, exista si situatia in care telefonul testat sa prezinte probleme, iar in acest caz intregul lot se va trimite inapoi, inclusiv telefonul desfacut si testat. Deci, daca iti doresti un Iphone X, doar ca nu ai suficienti bani pentru a-l cumpara nou nout, poti macar sa te gandesti sa il cumperi reconditionat, pentru ca nu va fi nevoie de nicio inlocuire a display-ului la Iphone X, pentru ca nu va fi spart si nici stricat, el este doar testat pret de cateva minute. Daca ar fi fost spart, intregul lot ar fi fost trimis inapoi, niciun telefon nu ar fi fost expus la vanzare.

Pentru a concluziona, un telefon reconditionat inseamna un telefon testat pret de cateva minute, apoi curatat si impachetat profesional. Acesta a fost apoi expus la vanzare cu un pret mai mic cu 200-300 de lei fata de pretul intitial. Telefonul reconditionat este testat, nu stricat si nici spart.

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required