Cum sa realizezi cele mai bune poze cu un Iphone 12 Pro Max?

Telefoanele de la Apple au avut mereu unele dintre cele mai bune camere, astfel incat se realizau cele mai bune poze. Seria Iphone 12 lansata in toamna acestui an a adus alte imbunatatiri ale camerelor celor 4 telefoane din seria, iar Iphone 12 Pro Max are cea mai buna camera, dar la un pret de 1,099 de dolari, este de asteptat sa fie incredibil de bun. Dar, chiar daca ai un telefon care are o camera foarte buna, nu inseamna ca toate pozele vor fi excelente, daca nu sti cum sa foloseste lentilele. De aceea, daca ai un Iphone 12 Pro Max si vrei sa realizezi cele mai bune poze, te invit sa urmaresti randurile de mai jos pentru a afla cateva sfaturi foarte utile. 

Inainte de a te grabi sa faci o poza a unui anumit subiect, trebuie sa stai si sa vezi daca in jurul acelui subiect se afla alte detalii de care vrei sa scapi. In cazul in care vrei sa scapi de ele, zoomul cu teleobiectiv este o alegere potrivita pentru a pune subiectul in prim plan. Te poti misca stanga, dreapta sau inapoi pentru a alege cea mai buna scena de fotografiere. 

In cazul in care doresti sa pastrezi detaliile care se afla in jurul subiectului principal, camera ultra-larga este potrivita. Acum poti sa te apropi putin de scena pentru a gasi si alte subiecte interesante ce se pot afla in prim plan. 

Cand ai un telefon cu o camera buna, acesta se poate descurca in toate conditiile de iluminare, nu doar la pranz cand soarele este pe cer. Ceea ce inseamna ca si pozele pe intuneric pot fi la fel de bune ca cele pe timp de lumina cu modul de noapte de la Iphone 12 Pro Max. Chiar si dca ploua si este seara, strazile umede, locurile umede vor reflecta lumini care pot sa ofere pozelor o calitate buna si sa fie mai luminoase.

Cand procesul de fotografiere s-a incheiat, urmeaza cel de editare, chiar daca poza este JPEG sau in format brut. Editare poate sa fie cel mai important pas catre o poza excelenta. Cu Adobe Lightroom Mobile se poate edita pozele, oferind mult control, doar ca este cu plata. Google Snapseed este gratuit si are multe instrumente utile. Pentru si mai multe instrumente, dar si efecte, mai exista Bazaart si PicsArt.

Acestea fiind spuse, daca ai un Iphone 12 Pro Max si vrei sa profiti la maxim de camera buna si performanta pe care o are, sfaturile de mai sus te vor ajuta sa realizezi cele mai impresionante poze, iar pe urma poti alege o aplicatie de editare care iti plac mai mult. Aceste sfaturi se aplica si in cazul altor telefoane. 

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required