Viteza la TCL 10 5G UW

Modelul TCL 10 5G UW din SUA este putin diferit fata de modelul din Europa, dar in mare parte impart aceleasi specificatii, precum baterie de 4,500 mAh, procesorul Snapdragon 765G, un ecran LCD de 6,5 inci. Acest telefon este cel mai accesibil telefon 5G de la Verizon. Avand in vedere ca este un telefon 5G, un aspect foarte important al sau este viteza, de aceea s-au efectuat cateva teste pentru a observa daca acest telefon chiar are viteze mari sau nu. Daca vrei sa afli daca TCL 10 5G UW are viteze bune sau nu, te invit sa citesti randurile de mai jos. 

Reteaua 5G inca nu este dezvoltata in toate locurile, de aceea trebuie sa te asiguri mai intai daca in zona ta exista acoperire 5G. In caz contrar, un telefon 5G nu este chiar atat de util. 

Diferentele dintre modelul TCL 10 5G UW si TCL 10 5G din Europa este camera principala, care nu este de 65 MP, ci de 48 MP si ii lipseste si senzorul de adancime. Ambele modele au acelasi design pe spate, numit Diamond Grey, este un panou 3D, iar rama este din aluminiu. Designul de pe spate este unic, nu pare ca vrea sa imite designul altor marci de telefoane. Pe spate exista si un senzor de amprente. Ecranul este LCD de 6,53 inci, cu un raport de aspect de 19,5:9, doar ca nu are o rata de actualizare mare. Camera frontala este adapostita intr-o perforare in partea stanga si are 16 MP. Fiind un panou LCD, in jurul camerei exista pixeli care nu sunt distribuiti uniform. Acest telefon are si o mufa pentru casti si permite o memorie extensibila. 

Reteaua 5G UW se afla pe benzi de 28 si 39 GHz, fiind frecvente mai mari decat cele folosite pentru LTE, ceea ce inseamna ca vitezele atinse de descarcare ajung pana la 2 Gbps si semnalul se atinge mult mai repede decat un LTE. Vitezele modelului TCL 10 5G UW sunt mai mari decat al LG Wing 5G, chiar daca au acelasi procesor. S-a descarcat un videoclip de 833 MB, iar TCL 10 5G UW l-a descarcat in 18,44 secunde. Pentru un film de 1,82 GB i-a luat 17,95. Acesta este si scopul retelei 5G, ca viteza de descarca sa fie mai rapida, iar TCL 10 5G UW se descurca foarte bine la acest capitol. 

Acestea fiind spuse, TCL 10 5G UW are viteze foarte bune, fiind cel mai accesibil telefon 5G de la Verizon. Dar pentru a beneficia de viteze rapide, trebuie sa existe in zona ta reteaua 5G. Deci, cu reteaua 5G se obtin viteze de descarcare mult mai mari decat cea LTE.

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required