Reduceri de Black Friday la tablete Fire

Black Friday se spune ca va incepe peste 3 saptamani, doar ca exista niste preturi surprinzatoare la tabletele Fire ce dau de inteles ca Black Friday a inceput. Se gaseste tabletele Fire la preturi mai mici atat pe Amazon, cat si pe Best Buy, iar aceste oferte sunt valabile pana pe 8 noiembrie, adica duminica si sunt 5 modele de tablete reduse. Daca te intereseaza aceste tablete Fire si vrei sa afli mai multe detalii despre ele, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Prima este Fire HD 10 care costa 80 de dolari si poti sa economisesti 70 de dolari, deci tableta se afla la aproape jumatate de pret. Acest model reprezinta cea mai mare tableta de la Amazon, avand un ecran de 10 inci, este dotata cu difuzoare puternice, iar acum se incarca prin USB-C. Daca ai un abonament la Prime, ai o serie de beneficii, printre care, redarea si descarcarea emisiunilor TV, a filmelor si a jocurilor specifice. Tabletele de la Amazon nu au sistemul de operare Android, ci sistemul de operare Amazon bazat pe Android si se pot descarca aplicatii din Amazon App Store. Se poate folosi si Google Play pentru a descarca aplicatii de acolo, doar ca mai intai va trebui sa instalezi acest magazin de aplicatii. 

Fire HD 8 costa 55 de dolari si poti sa economisesti 35 de dolari. Acest model a fost actualizat la inceputul anului, iar acum este dotat cu un procesor mai puternic si mai rapid, are incarcare USB-C, performantele Wi-Fi sunt imbunatatite, primeste o memorie RAM mai mare, are acum 2 GB RAM, iar spatiul de stocare creste de la 16 GB la 32 GB. Ofera o claritate destul de buna, doar ca nu la fel de buna ca un iPad, dar are un pret mult mai mic decat un iPad. 

Modelul Fire HD 8 Plus are si incarcare wireless, performantele sunt putin mai bune decat la modelul standard, are o memorie RAM de 3 GB si costa 75 de dolari si poti economisi 35 de dolari. Incarcarea wireless ar trebui sa functioneze cu aproape toate modelele de suporturi. 

Fire HD 8 Kids Edition costa 80 de dolari si economisesti 60 de dolari. Are o carcasa mai solida, are controale parentale si garantie de 2 ani, plus un abonament pe un an la Kids Plus, care in mod normal costa 3 dolari lunar. Nu este atat de utila pentru scoala inline, dar este potrivita pentru un copil mai mic. 

Fire 7 Kids Edition costa 60 de dolari si economisesti 40 de dolari. Are aceleasi functii la Fire 8 HD, doar ca este pentru copii. Are un ecran de 7 inci si un procesor putin mai slab. 

Asadar, acestea sunt modelele de Fire la reducere, iar daca vrei sa cumperi una, ai timp pana pe 8 noiembrie. 

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required