Casti la reducere de Prime Day

Daca ai nevoie de o pereche de casti fie cu fuctia de anulare a zgomotului, fie wireless, fie pe urechi, fie AirPods, fie alt model, este ocazia sa intri pe site-ul Amazon si sa beneficiezi de cele mai bune reduceri la foarte multe produse, inclusiv la foarte multe modele de casti de toate tipurile. In randurile de mai jos voi prezenta unele modele care se afla acum la reducere, asa ca, daca te intereseaza, le poti urmari.

Apple AirPods Pro costa acum 199 de dolari, pretul de pe Amazon, fiind mai mic decat cel de la AppStore cu 50 de dolari. Sunt tot scumpe, dar orice reducere este binevenita.

Sony WH-1000XM4 costa 298 de dolari si poti economisi 75 de dolari si in plus vei primi un card cadou de 25 de dolari. Aceste casti wireless sunt imbunatatite fata de modelul mai vechi in ceea ce privesc apelurile telefonice. Are functia multi Bluetooth care iti permite sa te conectezi mai mai multe dispozitive simultan. Ele au functia de anulare a zgomotului, care functioneaza foarte bine si sunt comode.

Bose QuietComfort 35 II costa 199 de dolari si poti economisi 100 de dolari. Este o pereche de casti de tipul peste urechi si are functia de anulare a zgomotului si acum se afla la cel mai mic pret.

Amazon Echo Buds costa acum 80 de dolari si au o reducere de 50 de dolari. Ele sunt potrivite pentru apelurile telefonice, au functia de reducere a zgomotului si Alexa este incorporata. Ii poti da comenzi, astfel incat sa nu fie nevoie sa apesi pe niciun buton. 

Sony WH-CH710N costa 88 de dolari si au o reducere de 112 dolari. Au functia de anulare  a zgomotului, care este destul de buna, calitatea sunetului nu este cea mai buna, dar merita 88 de dolari.

Sony WH-XB900N costa 123 de dolari si poti economisi 127 de dolari. Nu ofera cea mai buna calitate a sunetului, dar este decenta, are functia de anulare a zgomotului si sunt confortabile.

Beats Powerbeats Pro costa 175 de dolari si poti economisi 25 de dolari. Sunt casti wireles si se gasesc in mai multe versiuni de culori.

Sony WF-1000XM3 costa 178 de dolari, avand o reducere de 52 de dolari. Sunt unele dintre cele mai bune casti wireless cu functia de anulare a zgomotului. Totusi, prezinta un dezavantaj, ele nu sunt rezistente la apa sau la transpiratie, dar se pot folosi la antrenamente mai usoare. Au conexiune Bluetooth 5.0.

Sony WF-SP800N costa 148 de dolari, avand o reducere de 52 de dolari. Au functia de anulare a zgomotului, sunt rezistente la stropire, au IP55, calitatea sunetului si a apelurilor este buna. 

Asadar, intra pe Amazon pentru a vedea mai multe oferte la casti.

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required