Apple Watch Seria 6 VS Apple Watch SE

Saptamana trecuta Apple si-a lansat noile sale dispozitive pe care multa lume le astepta cu nerabdare, dar din pacate nu a fost lansat Iphone 12 si se presupune ca se va lansa luna viitoare. Printre dispozitivele lansate se numara 2 ceasuri, Apple Watch Seria 6 si Apple Watch SE. Ambele ceasuri ruleaza WatchOS 7, iar cel din urma, SE, este o versiune mai ieftina a seriei de ceasuri de la Apple, ceea ce inseamna ca nu are la fel de multe caracteristici ca celelalte modele si un chipset putin mai slab. Ceasurile au inceput sa fie livrate din data de 18 septembrie. Daca vrei sa afli care este diferenta dintre cele 2 ceasuri noi lansate de la Apple, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Apple Watch Seria 6 are un pret care incepe de la 399 de dolari, iar Apple Watch SE incepe de la 279 de dolari. 

Cele 2 ceasuri au acelasi afisaj, aceeasi rezolutie, ceea ce inseamna ca ambele pot oferi aceeasi experienta de vizionare. Ambele sunt rezistente la apa, deci cu ambele poti sa inoti. Seria 6 se gaseste in mai multe versiuni, adica in mai multe culori. Pe langa argintiu, gri si auriu, mai vine in rosu si albastru. Mai are si cateva modele din otel si titan, dar au culori diferite fata de versiunile de aluminiu. Seria 6 are o functie, Always-On, care a fost pentru prima oara introdusa la Seria 5. Aceasta functie inseamna ca mereu va fi pornit afisajul, deci nu va trebui sa ridici mereu inchietura ca sa vezi cat este ora sau sa vezi notificarile. Seria 6 este dotat cu cel mai rapid chipset, iar SE are sistemul S5. Compania a spus ca SE este mai mult mai rapid decat seria 3 din 2017. 

O functie care se afla doar pe Seria 6, este aparitia senzorilor care pot masura nivelul oxigenului din sange. Se foloseste de respiratie si circulatia sangelui si va afisa informatiile despre respiratie si cele cardiace in 15 secunde. Este o functie destul de importante pentru vremurile pe care le traim. Rezultatele se pot vedea in aplicatia Health. Ambele ceasuri au functia de a masura ritmul cardiac. Seria 6 are chipul Ultra Wideband, care este incorporat si un Iphone 11.

Ambele ceasuri ruleaza WatchOS 7 si au noua functie de control parental, care permite asocierea cu un telefon, nu este neaparat sa aiba un Iphone  si se poate controla limita de timp, se pot gestiona descarcarile, se poate verifica locatia. 

Prin urmare, cele 2 ceasuri sunt destul de diferite, dar au si cateva functii in comun, dar nici SE nu este un ceas slab si este mai ieftin decat Seria 6. 

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required