Sony Xperia 1 II- review

Sony, in ultima perioada nu a mai acordat o asa mare atentie telefoanelor pe care le realiza, dar telefonul nou Xperia 1 II este imbunatatit si costa 1.099 lire sterline. Vanzarile nu sunt atat de bune nici cu acest telefon, poate pentru ca nu are functii chiar atat de bune. Daca vrei sa afli detalii despre acest telefon, te invit sa urmaresti randurile de mai jos in care il voi descrie. 

Xperia 1 II este un telefon mare, subtire, cantareste 181 de grame, asa ca, asupra designului modificarile nu sunt majore. Are rama din metal si spatele din sticla si este disponibil in negru sau violet inchis. Are rezistenta la apa, are IP65. Cititorul de amprenta se afla incorporat in butonul de pornire si actioneaza rapid. 

O imbunatatire majora este capacitatea bateriei, care acum are 4,000 mAh, fata de bateriile slabe ale telefoanelor de anul trecut ale companiei. Are functia de baterie adaptiva, ceea ce duce la o imbunatatire a duratei de viata a acesteia. 

Telefonul are 3 camere de spate, cea principala are 12 MP si un senzor mai mare, teleobiectivul are 12 MP si un unghi ultra-larg de 12 MP. Aplicatia Photography Pro este similar cu cea a camerei, doar ca nu mai trebui sa te gandesti ce setari sa mai faci pentru a realiza fotografia. Chiar daca nu are o camera de 48 MP sai nici functi de pixeli bining ca alti concurenti, se madreste cu o viteza mare si stabilizare pentru videoclipurile 4K. 

Are un ecran OLED HDR de 6,5 inci. Nu ofera culori acutite, ci reliste, naturale. Pe ecran nu exista niciun decupaj si nicio perforare pentru camera frontala de 8 MP, pentru ca ea se afla pe rama. Sony nu abordeaza aceeasi metoda ca majoritatea companiilor, aceea de a face un decupaj sau o perforare pe ecran pentru camera frontala, ceea ce ar inseamna sa ocupe o portiune de ecran, ci o incorporeaza in rama. 

Sony stabileste un pret destul de mare pentru acest telefon si acest lucru se poate datora faptului ca incearca sa mai recupereze banii, pentru ca nu a avut vanzari atat de bune. 

Nu exista rata de actualizare de 90 Hz, nu este dual SIM, nu are deblocare faciala, nu exista mod de noapte pentru camera foto. Dar ai o mufa pentru casti, poti adauga un microSD de pana la 1 TB, are incarcare wireless de 15 W, ruleaza Android 10 si este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 865 cu 8 GB memoria RAM. 

Acestea fiind spuse, Sony Xperia 1 II are un pret destul de mare, nu are multe functii care sunt din ce in ce mai cautate, iar acesta poate fi un dezavantaj major, pentru ca oamenii este posibil sa nu cumpare acest telefon.

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required