Cele mai bune telefoane ale anului 2020

Desi anul 2020 nu a fost atat de bun pentru vanzarile de telefoane, s-au lansat telefoane foarte bune, 5G, unele de gama medie, altele premium, cu rata mare de actualizare a ecranului si altele. Cand vine vorba de a cumpara un telefon, telefoanele de la Samsung si de la Apple sunt primele care ne vin in gand, dar sunt si modele de la OnePlus sau Motorola care sunt foarte bune. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune telefoane ale anului 2020, te invit sa urmaresti randurile care vor urma. 

Iphone SE incepe de la un pret de 399 de dolari si este cel mai bun telefon de buget. Are un procesor A13, acelasi ca Iphone 11, o camera foarte buna, cu multe functii ale camerei de la Iphone 11. Cei care vor neaparat un buton Home, dar si un telefon nou si performant, se vor bucura de acest model. 

Samsung Galaxy Note 20 Ultra este cel mai bun telefon premium Android. Costa 1,300 de dolari, are un ecran foarte mare, un S Pen, o camera de spate tripla, un procesor Snapdragon 865 Plus si incarcare wireless inversa. 

OnePlus 8 si 8 Pro sunt telefoane foarte bune la un pret accesibil de 700 de dolari. OnePlus 8 Pro are o rata de actualizare de 120 Hz, o camera de spate, iar OnePlus 8 are o rata de actualizare de 90 Hz, este mai accesibil si este 5G. 

Samsung Galaxy S20 este telefonul de top al Samsung si costa 1,000 de dolari. Are un ecran AMOLED de 6,2 inci, o rata de actualizare de 120 Hz, incarcare wireless inversa, rezistenta la apa, trei camere de spate. Daca esti dispus sa cheltui mai mult, poti sa optezi si pentru S20 Plus si S20 Ultra. 

Iphone 11 este cel mai bun model al Apple si incepe de la 700 de dolari. Camerele au functii foarte bune, mod de noapte, unghi larg, videoclipurile sunt foarte bune, doar ca nu are o mufa pentru casti. 

Google Pixel 4A costa 349 de dolari si are o camera foarte buna. Are un ecran de 5,81 inci, o mufa pentru casti, un spatiu de stocare de 128 GB si o durata de viata a bateriei foarte mare. 

Samsung Galaxy A51 este cel mai bun telefon de gama medie. Costa 389 de dolari, are 4 camere de spate, un cititor de amprente in ecran, spatiu de stocare extensibil. 

Motorola Edge Plus este cel mai bun telefon premium al companiei Motorola. Costa 1,000 de dolari, are un chipset Snapdragon 865, o baterie mare, ecran OLED. 

Asadar, daca ai nevoie de un telefon bun, fie ca esti dispus sa cheltui o suma mare de bani, fie ca ai un buget mai restrans, telefoanele de mai sus sunt cele mai bune telefoane ale anului 2020. 

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required