Storcatoare de fructe

Sucurile facute acasa, naturale, cu fructe si legume proaspete nu se pot compara cu cele din magazine. Daca preferi sa bei un suc natural, facute de tine acasa, poti sa alegi dintre un storcator centrifugal sau un model cu stoarcere mai lenta. Primul mode este eficient pentru a stoarce fructele si legumele mai tari, precum merele sau morcovii. Cel cu stoarcere mai lenta este potrivit pentru legumele si fructele mai noi precum spanacul sau afinele. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune storcatoare de fructe, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Kuvings EVO280 este un storcator de fructe moi, costa 479 de lire sterline. Este unul dintre cele mai linistite storcatoare, nu scoate un zgomot deloc mare, doar ca atunci cand trebuie sa stoarca fructe sau legume mai tari, scoate un zgomot putin mai mare. Este destul de voluminos, are 7,1 kg, nu este un model la fel de elegant ca alte modele, dar este foarte bun. El vine la pachet si cu un manuale de retete de smoothie-uri, deserturi congelate si sucuri cu multivitamine. 

Beko Slow Juicer SJA3209B costa 100 de lire sterline si este capabil sa stoarca un mar intreg, doar ca este indicat sa il tai pentru a incapea prin canalul de alimentare. Are 60 de rotiri de minut, este destul de lent, s-a descurcat foarte bine cu spanac, afine sau capsuni. Vine la pachet cu un atasament potrivit pentru fructe congelate. Are 4, 8 kg si vine cu o perie care este utila pentru curatarea sa. 

L’Equip 215 XL costa 119 lire sterline, are un motor de 600W, fiind foarte puternic. Se descurca foarte bine si cu fructele si legumele tari, dar cu cele mai moi nu a reusit sa produca atat suc pe cat ar fi trebuit, de aceea este mai bune pentru fructele si legumele tari. Scoate un zgomot destul de mare. Nu este atat de mare, ceea ce face ca depozitarea sa fie destul de usoara. 

Sage The Nutri Juicer Cold XL costa 320 de lire sterline si este potrivit pentru casele cu mai multi membrii. Vine cu un pahar care poate fi sigilar, inchis si depozitat in frigider. Are canalul de alimentare destul de mare, ceea ce face ca mere sau perele sa nu trebuiasca sa fie impinse pentru a intra. S-a descurcat bine cu fructele si legumele tari. Are un cadran care ofera diverse viteze, pornire/ oprire, modul „Boost” pentru fructe mai dure. 

Acestea fiind spuse, un suc facut in casa cu fructe sa legume proaspete nu se va putea compara niciodata cu unul de la magazin. Trebuie mai intai sa alegi intre un storcator care sa se descurca cu fructe mai tari sau mai moi. 

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required