Dispozitive reduse cu anularea zgomotului de la Bose

Daca ai nevoie de o pereche de casti sau de boxe wireless, produsele de la compania Bose sunt acum la reducere. Bose face destul de frecvent aceste oferte, iar daca ai nevoie este un moment propice sa ti le achizitionezi. Avand in vedere ca criza provocata de coronavirus a avut un impact asupra persoanelor, majoritatea incearca sa economiseasca sau sa cumpere produse mai ieftine. De aceea, daca ai nevoie de aceste produse si nu ai un buget atat de mare, poate ca aceste reduceri vor fi suficient de mari astfel incat sa ti le permiti. Pentru a afla mai multe detalii despre reduceri si despre produse, ramai cu ochii pe randurile urmatoare. 

Bose Noise Cancelling 700 este cea mai noua pereche de casti care au functia de anulare a zgomotului exterior si este potrivit pentru a lucra acasa, iar cand vorbesti cu seful sau colegii sa nu auda zgomotele din casa. Versiunea care are culoarea Arctic White este cea mai ieftina si costa 300 de dolari. 

Bose QuietComfort 35 II costa 236 de dolari pentru versiunea in culoarea rose, care este un pret mai mic decat la celelalte culori care costa 300 de dolari. Aceste casti sunt mai usor de purtat si mai confortabile, dar daca ai nevoie de performanta, mai ales de functia de anulare a zgomotului exterior, este mai bine daca alegi modelul Bose 700. 

Bose Soundsport Free costa 139 de dolari, adica au reducere de 60 de dolari pe culoarea violet, iar celelalte culori au reducere de 50 de dolari. Aceste casti au un design indraznet si special si sunt wireless, iar pentru o pereche de casti wireless au un pret destul de bun. 

Bose Portable Home speaker este prima boxa portabila Wi-Fi si are si Bluetooth si reprezinta o concurenta pentru Sonos Move. Boxa portabila de la Bose se gaseste la pretul de 299 de dolari si se poate combina si cu alte boxe Wi-Fi Bose Home.

Bose Home Speaker 500 este cea mai mare boxa multiroom Wi-Fi de la Bose, are conectivitate Bluetooth si este dotata cu Alexa. In mod normal se gaseste la petul de 400 de dolari, dar acum este redusa cu 100 de dolari, deci costa 300 de dolari.

Bose Home Speaker 300 este o boxa Wi-Fi multiroom si costa 199 de dolari, fiind redusa cu 60 de dolari. 

SoundLink Revolve Plus este redus cu 60 de dolari si costa 239 de dolari. Boxa mai mica este redusa cu 50 de dolari si costa 150 de dolari. 

Prin urmare, daca ai nevoie de casti pentru munca sau de o boxa portabila, profita de reducerile de la Bose pentru a-ti le achizitiona, pentru ca ele acum se afla la preturi foarte bune. 

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required