Nintendo Switch

Stand acasa cu familia, fara a avea voie sa iesi pentru o plimbare in aer liber, ci trebuie sa stai in casa poate fi destul de plictisitor, mai ales pentru copii. De aceea, jocurile de familie Nintendo Switch sunt o varianta foarte buna de a scapa de plictiseala si in aclesi timp de a te distra alaturi de familia ta. Un aspect neplacut este faptul ca acum consola Switch care se conteaza la televizor este destul de greu de gasit, aceasta are durata lunga de viata a bateriei si este usor de folosit. In schimb, Switch Lite nu este atat de bun pentru ca stai in jurul ecranului, plus ca trebuie sa cumperi mai multe console. Daca ai deja un Switch, trebuie sa profiti de acest lucru impreuna cu familia ta. Mai jos am ales cateva jocuri ideale pentru tine si familia ta. 

Animal crossing: New Horizons este un joc calmant, al comunitatii sociale si o optiune noua permite ca mai multi jucatori sa se rataceasca si sa se joace in acelasi timp. Este un joc bun pentru mai multe persoane. 

Mario Kart 8 este un joc de care nu te vei plictisi pentru ca iti pune la dispozitie cat mai multe optiuni si trucuri si se pot juca patru persoane. 

Super Mario Party este un joc in cadrul caruia sunt mai multe jocuri. Versiunea Switch are un joc in care poti sa dansezi, un joc de petrecere, este un joc colaborativ in care tu cu familia ta veti rade si va veti distra. 

Overcooked 2 este un joc de echipa in care trebuie sa pregatiti mancarea pentru o petrecere si se pot juca patru persoane in acelasi timp. 

Super Mario Maker 2 este un joc n care sunt multe niveluri de trecut si patru persoane se pot juca la acelasi nivel in acelasi timp si vei reusi sa parcurgi toate nivelurile intr-un timp scurt. 

Super Smash Bros este un joc de lupta in care pot intra opt persoane si iti dezvolta simtul competitiv si ce-i drept in unele cazuri te vei si enerva. Exista o serie numeroasa de personaje care trebuiesc adaugate pe lista. 

Luigi’s Mansion 3 este un joc de groaza in care te afli intr-o casa bantuita si se aseamana cu un joc Disney. Este un joc de colaborare in care se pot juca doua persoane. 

Mario Tennis este un joc in care ai multe personaje, dar si multi dusmani. Personajele joaca tenis, dar cu superputeri, nu este un joc clasic de tenis si exista si o versiune online. 

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order are o serie de personaje Marvel si trebuie sa castigi bani pentru a-ti permite sa iti cumperi cat mai multe personaje. 

Asadar, daca stai acasa cu familia ta poti sa apelezi la aceste jocuri Nintendo Switch pentru a va trece plicitiseala.

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required