Top aplicatii de editare foto

Daca nu ai aplicatiile potrivite, editarea unei fotografii poate fi o misiune extrem de dificila. Si stim cu totii faptul ca o fotografie arata mult mai bine atunci cand i se fac anumite modificari la luminozitate sau contrast, daca nu a iesit atat de bine atunci cand ai facut-o. In cazul in care cauti o astfel de aplicatie, iti prezentam o lista cu aplicatii de top pentru editat poze pentru orice telefon mobil.

1. Snapseed

Pret: Gratuit

Fara indoiala, Snapseed este una dintre cele mai bune aplicatii pentru editat fotografii. A crescut mult din momentul in care Google a cumparat aceasta aplicatie acum ceva ani. In momentul de fata, Snapseed a devenit una dintre cele mai cunoscute aplicatii de editare foto. Printre principalele avantaje ale aplicatiei este ca ofera suport pentru fotografiile RAW, o gama variata de instrumente de glisare si de imbunatatire a fotografiei si filtre pentru a-i da acesteia un plus de culoare. Snapseed este o aplicatie incredibil de simpla si usor de folosit pentru cat de puternica este. Iar faptul ca este o aplicatie gratuita, ce prezinta atatea avantaje si nu contine reclame (fiind una dintre rarele aplicatii gratuite ce se pot lauda cu acest lucru), este una dintre cele mai mari avantaje ale acesteia. In plus, prezinta upgrade-uri destul de des, astfel incat sa nu ramana in urma din acest punct de vedere.

2. PicsArt

Pret: Gratuit / 25 de lei

Fiind una dintre cele mai vechi aplicatii de editare foto de pe piata, PicsArt a fost descarcata de peste 250 de milioane de ori pana in prezent. La fel ca si in cazul Snapseed, aplicatia are parte de upgrade-uri constante, pentru a se mentine in pas cu tendintele din acest domeniu. Astfel, prezinta atat instrumente mai moderne de glisare a fotografiei, dar si multet optiuni standard, ca instrumente de editare a luminii, filtre, text, autocolante si colaje. Insa aceste instrumente standard sunt mult mai bine executate ca in cazul unei aplicatii obisnuite, iar aplicatia poate genera si gif-uri animate sau realiza desene pe fotografiile tale. Are una dintre cele mai mari comunitati in domeniu.

3. VSCO

Pret: Gratuit

VSCO (pronuntata visco) este o alta aplicatie incredibila in ceea ce priveste editarea fotografiilor. VSCO dispune de o colectia vasta de filtre care iti permite sa oferi oricarei imagini aspectul unei fotografii clasice realizate pe iPhone. Aceste filtre sunt perfecte pentru a crea imaginea de epoca perfecta pentru galeria ta. Sau profilul tau de Facebook si Instagram. In fine. VSCO este gratuita, o poti descarca de pe App Store. Dispune de 10 presetari gratuite pentru filtre si un set de instrumente de editare foto. Insa, daca iti doresti sa accesezi intreaga gama de peste 130 de filtre si instrumente suplimentare de editare, o poti face doar prin achizitionarea unui abonament VSCO X (84 de lei pe an).

4. Afterlight 2

Pret: 12 lei

In ciuda setului complet de instrumente de editare pe care il prezinta, Afterlight 2 este o aplicatie usor de utilizat. Aceasta ofera instrumente de editare tipice, precum culoarea, expunerea, claritatea si alte optiuni standard. Insa, prezinta si un set de instrumente mai avansate, precum curves si culoarea selectiva. Aceste instrumente iti permit sa modifici  culorile fotografei tale pentru a obtine cele mai bune rezultate din punct de vedere cromatic.

Filtrele si suprapunerile Afterlight 2 sunt excelente pentru a imbunatati sau schimba starea de spirit a fotografiilor tale. Aplictția vine cu un set de filtre de baza si iti poti imbunatati, gratuit, colectia de filtre. Afterlight 2 este disponibil pe App Store, la pretul de 3 dolari (adica 12 lei). Nu contine IAP (achizitii in interiorul aplicatiei) si prezinta actualizari lunare.

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required