Actualizari Adobe After Effects

Pentru o vreme, cu totii ne-am dorit sa reusim sa stergem anumite obiecte nedorite de pe fotografiile noastre. Insa, odata cu actualizarile de primavara pe care Adobe le-a impus programului sau Photoshop CS6, acum acest lucru este posibil, simplu si usor, mai ales ca acum le putem elimina si din videoclipurile noastre, tot prin Photoshop. After Effects folosește acum aceasta tehnologie pentru a elimina obiecte sau chiar persoane din clipuri video, ceea ce este un lucru nemaintalnit pana acum. Cu siguranta, avand in vedere progresul tehnologiei din zilele noastre, trebuia la un moment dat sa se ajunga si in acest moment, insa nu ne inchipuiam ca acest lucru se va realiza atat de repede. Cine ar fi crezut?…

Iti mai amintesti cat de tare a fost cand Adobe a introdus Content-Aware Fill in Photoshop? Acum a introdus After Effects pentru foto si video. Daca nu folosesti Photoshop sau nu stii ce este aceasta functie, atunci ai pierdut un instrument extrem de interesant. Content-Aware Fill a fost pentru prima data introdus in Photoshop cu Creative Suite 6. Functia permite utilizatorilor sa elimine obiecte nedorite de pe o fotografie acoperind-o cu elemente care seamana cu mediul inconjurator fundalului. Cu ajutorul invatarii automate, Adobe a adus functia Content-Aware Fill la video cu actualizarea de primavara a After Effects. Acum, utilizatorii pot elimina elemente nedorite din materialul video fara a edita in mod obisnuit cadrul cu cadru. Aceasta functie utilizeaza platforma Adobe Sensei AI pentru a elimina obiectele identificate din videoclip, chiar daca acestea se misca in cadru. Ca si in cazul omologului Photoshop, rezultatele sunt uimitor de convingatoare. O versiune timpurie a acestei functii a fost demonstrata la Adobe’s Sneak Peeks 2017 sub codul de proiect Project Cloak. Content-Aware Fill al After Effects iti permite sa maschezi obiectele intr-un singur cadru si Sensei AI le urmareste si le elimina pe restul. Indiferent daca trebuie sa scoti microfonul de la o scena sau o persoana, aceasta functie face din post-productie o chestiune simpla si distractiva. Content-Aware Fill for After Effects este disponibila pentru abonatii Creative Cloud. Poti sa consulti mai multe detalii despre acest program si alte publicații de primavara de pe blogul Adobe.

Adobe After Effects este un program digital de efecte vizuale, grafica si o compozitie video, dezvoltat de catre compania Adobe Systems si utilizat in procesul post-productie al productiei de filme, de televiziune si, mai nou, de clipuri video pentru YouTube. Printre altele, After Effects poate fi folosit pentru tastare, urmarire, compozitie si animație. De asemenea, functioneaza ca editor neliniar, audio si transcoder media. Recent, programul a castigat si un Premiu al Academiei pentru realizari stiintifice si tehnice. Iar acum, cu aceasta noua functie, are posibilitatea de a-ti produce un videoclip reusit indiferent de greselile pe care le ai in clipul tau original, vei putea sterge aceste elemente pentru ca produsul finit sa iasa un clip pe care sa-l poti publica oriunde ai vrea. Intr-adevar, acest update reprezinta una dintre cele mai bune actualizari de software din aceasta primavara.

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required